料理に便利な固めの蜂蜜

砂糖代わりに蜂蜜を料理に使ってるんですが、瓶周りがベタベタしてくるのがちょっと面倒くさい。

そこで義母が勧めてくれたのが、Set honey!ペースト状になってるので、スプーンですくっても垂れません。

普通の液状の蜂蜜は、Running honey というんですね。

日本だと程よく緩く固まってる蜂蜜は売ってないので、これは便利だなぁと思いました。

…大分前に書いたこのエントリー、公開を忘れてたので今頃アップしました 汗

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s